Skype konzultacije u Poliklinici Helena
Skype konzultacije u Poliklinici Helena
U Poliklinici Helena nudimo uslugu konzultacija (ova usluga odnosi se isključivo na ekspertizu ili drugo mišljenje za dosadašnje liječenje) iz pedijatrijske nefrologije i pedijatrijske gastroenterologije preko aplikacije Skype, za pacijente koji su daleko od Zagreba ili u inozemstvu. Ukoliko nemate ovu aplikaciju, besplatno ju možete skinuti sa interneta.

Na konzultacije se možete naručiti putem našeg telefona +385 1 231 00 67+385 1 231 00 67 , ili na e-mail adresu info@poliklinika-helena.hr. Medicinskim sestrama ćete kod narudžbe ostaviti svoje skype korisničko ime na koje će Vas naši liječnici pozvati u dogovoreno vrijeme.

Konzultacije se plaćaju unaprijed, bankovnim transferom sa slijedećim podacima: Poliklinika za dječje bolesti Helena, Svetice 36, 10000 Zagreb; račun IBAN: HR5323400091110179213, SWIFT (BIC): PBZGHR2X . Cijena konzultacija je 500 HRK. U slučaju uplate u drugoj valuti osim kune, molimo primijeniti srednji tečaj Hrvatske narodne banke na dan uplate. Molimo da nam minimalno dan prije dogovorenog vremena konzultacija na e-mail info@poliklinika-helena.hr pošaljete sve djetetove nalaze i potvrdu o plaćanju.

Za konzultacije iz pedijatrijske nefrologije se možete naručiti kod prof.dr.sc Andree Cvitković Roić i dr. Ive Palčić, a za konzultacije iz pedijatrijske gastroenterologije kod prim.dr. Alemke Jaklin Kekez. Jezici na kojima možete komunicirati sa našim liječnicima su hrvatski i engleski.

Napominjemo da konzultacije ne mogu zamijeniti klinički pregled osobito kod pedijatrijskog pacijenta, ali Vam mogu razjasniti dileme o postavljenoj dijagnozi, indiciranim pretragama i terapiji kao i dati savjet o eventualno potrebnim dodatnim dijagnostičkim pretragama i terapijskim mogućnostima.
NAŠE PEDIJATRICE MEĐU NAJBOLJIM LIJEČNICIMA U HRVATSKOJ
DR. TATJANA LESAR U NAŠEM TIMU !
ZIMSKO RADNO VRIJEME
Naručite se za pregled

Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 - 21:00
Sub: 08:30 - 13:30
Način plaćanja:
•  gotovina
•  Maestro, Master Card, VISA
MAESTRO MASTER VISA
•  dodatno zdravstveno osiguranje
(Croatia zdravstveno osiguranje, GRAWE osiguranje, Uniqa osiguranje, Sunce osiguranje)