O poliklinici
O poliklinici
Poliklinika za dječje bolesti Helena je privatna ustanova, osnovana krajem 2005. godine. Smještena je u blizini Kennedijevog trga u Zagrebu, na adresi Svetice 36.

Djelatnost Poliklinike je specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita, dijagnostika i medicinska rehabilitacija iz područja pedijatrije. Organizirani smo kao dijagnostičko-terapijska ustanova koja većinu dijagnostičkih postupaka i liječenja rješava ambulantno i na principu dnevne bolnice.

Poliklinika je smještena u modernom prostoru uređenom kao igraonica, opremljena je najsuvremenijim medicinskim uređajima i pruža holistički pristup svakom djetetu. Tijekom svakog dijagnostičkog i terapijskog postupka najvažnije je da se dijete ne razdvaja od roditelja. Na taj način umanjuje se psihička trauma djeteta, sprečava se hospitalizam i sekundarne infekcije kojima je dijete često izloženo tijekom boravka u bolnici. Ključ našeg uspjeha je odlično educirano osoblje, te potpuna i brza usluga na jednom mjestu.

Poliklinika surađuje s vrhunskim stručnjacima iz zemlje i inozemstva te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje u najkvalitetnijim medicinskim ustanovama. Osoblje poliklinike kontinuirano se usavršava, sudjeluje u edukaciji studenata i znanstvenim projektima iz područja pedijatrije.
Naš tim na tečaju o defektima razvoja kralježnice
NAŠE PEDIJATRICE MEĐU NAJBOLJIM LIJEČNICIMA U HRVATSKOJ
ZIMSKO RADNO VRIJEME
Naručite se za pregled

Radno vrijeme
Pon - Pet: 08:00 - 21:00
Sub: 08:30 - 13:30
Način plaćanja:
•  gotovina
•  Maestro, Master Card, VISA
MAESTRO MASTER VISA
•  dodatno zdravstveno osiguranje
(Croatia zdravstveno osiguranje, GRAWE osiguranje, Uniqa osiguranje, Sunce osiguranje)